Kodlås och läsare med tagg i system för ert företag.

Vill ni öka kontrollen över vilka som får passera via era dörrar utan att gå och möta upp eller dela ut nycklar till alla? Nycklar kan förkomma eller bli stulna och då är det både tidskrävande och dyrt att byta cylindrar. Tappar man en bricka, vill man kunna spärra eller byta ut den omgående utan att det blir någon stor grej av det.

Cylindrar måsta tyvärr finnas på dörrarna ändå, det gäller att begränsa antalet nycklar som är ute och på så vis minska risken för att nycklar kommer bort. 

Passersystemen som vi levererar har inbyggda webbservrar och går alltid att administrera via det interna nätverket. Ni slipper helt problem med en dedikerad dator som kan ställa till mer eller mindre problem om den går sönder. 

Passersystemen kan integreras med larm, nattlåsning och automatisk larmstyrning. Läsarna kan styras med kod, kod och kort eller bara kort, olika tider på dygnet, allt för att bibehålla hög säkerhet, men minimalt trassel för personalen. Det finns med eller utan klartextdisplay. Läsarna stödjer både Rfid tekniker såsom EM och Mifare och systemet läser både gamla befintliga taggar eller nya säkrare typer av taggar. Det går till och med att blanda lästeknikerna, även om vi alltid av säkerhetsskäl rekommenderar Mifare tekniken.

Tydliga och enkla tids- & behörighets nivåer finns att tillgå, dessutom hur många man vill. Vi driftsätter i princip alltid en kundanpassad lösning för att hjälpa kunden. Allt som operatören (kunden) gör är att administrera användarna och om behov uppstår läsa loggarna.

En dörr eller tusen, har ingen betydelse. Våra system är utbyggbara redan från start. Inga licensavgifter, bara att addera nya dörr miljöer (Dörrcentral, läsare, lås).

Vi erbjuder en kostnadseffektiv support och kan via fjärrsupport se till att ni får hjälp snarast möjligt. 

Ni är alltid välkomna med era frågor! Kontakt

Här finns mer att läsa om vårt passersystem Vaka: KLICKA HÄR