I behov av ett larmsystem eller en Kameraväska -NU? -IDAG! 

Är det inte för sent på dagen, finns det stora möjligheter att vi kan hjälpa till redan samma dag du ringer in din beställning. Någon av våra 20 larmväskor bör kunna stå till förfogande om just du behöver en NU.

Fast pris från 4000 exkl. moms beroende på typ av larmväska. Då ingår montering, uppkoppling till larmcentral, anslutning till vaktbolag, åtgärdsskrivning och även att vi hämtar systemet när hyresperioden är över.

Väskorna går även att köpa, ni kan då själva välja tillbehör. Ni sparar in kostnaden först efter ca 3,5 år om ni väljer att köpa väskan. Tänk på att en stor del av hyresavgiften är korttidsavtalet vi har med larmcentral och det kommunikations abonnemang som ändå behövs. Vet ni att det är över längre tid ni behöver systemet (<24 månader), så meddela detta så kommer det att påverka månadskostnaden.

Hyra: Minsta debiterbara period är 3 månader. Hyrespriset skiljer sig beroende på hur avancerat system man valt och vilka tjänster man väljer till, fr. 900kr. Ev. ryck av väktare ingår EJ, bara åtgärdsberedskapen. Om ni vill att vaktbolaget skall ha nycklar, tillkommer nyckelhanteringsavgift. i annat fall görs det en yttre rondering.

Vi erbjuder snabba leveranser av larmväskor, kopplade till Lövestad larmcentral, med väktarutryckning som utförs av Prosecta AB eller Securus Säkerhet AB vid behov. Systemen kommunicerar via GSM eller GPRS, med eller utan övervakad förbindelse beroende på vilken säkerhetsnivå man vill lägga sig på.

Vi har olika konfigurerade larmväskor för olika behov, normalt ingår 4 IR detektorer, en bråklarmsknapp, en rökdetektor, knappsats i larmväskan, GSM uppringning och inbyggd siren.

I de mer avancerade väskorna ingår också 4 IR detektorer och en rökdetektor, däremot har vi möjlighet att utöka det trådlösa systemet med repeters och det finns extra knappsats utan kabel som kan sättas upp separat. Det finns  mängder med komponenter att koppla på, trådlösa sirener, utomhusdetektorer osv.

Möjlighet med bildverifiering finns, men det ställer högre krav på administrationen och programmeringen, vilket debiteras separat och på löpande räkning. Även hyran påverkas, då det tillkommer några specialkomponenter. Vi rekommenderar då istället att man verifierar larmen med en extra detektor i de utrymmena. Finns det ett stort behov av bild, hyr en dedikerad kameraväska som spelar in bilderna i en kvalitet som får bilder från en detektor att blekna i jämförelse!

Kameraväskorna lagrar bild antingen kontinuerligt eller vid rörelse, 4 trådlösa kameror ingår, det ända som behövs är ström vid respektive kamera, sen är räckvidden tyvärr inget att skryta med och kan avvika från fall till fall. Vi kan dock koppla in kamerorna i befintliga nätverk, om det finns lediga uttag. Alternativt hänga fram tillfällig nätverkskabel. Det finns även stöd för app i telefon, med popup vid rörelse i bilden.

För snabbaste info om tillgängliga larm- och kameraväskor, ring 08-7228040

Priser är angivna exkl. moms!!